Marketing 4.0

1200 L

Categories:

“Në ditët e sotme, bota e teknologjisë lëviz aq shpejt, saqë çdo ndryshim përshpejton tjetrin. Për një mjedis të tillë, është vendimtare ekzistenca e një baze fillestare dhe një pike referimi që do të ndihmonte specialistët e marketingut të gjenin rrugën e tyre për të ardhmen. “Marketing 4.0” paraqet një studim të ri që do të shërbejë si pikë fillestare dhe si një burim tepër i çmueshëm për të gjithë ata që përpiqen të zbulojnë dhe të kuptojnë të ardhmen digjitale dhe të lëvizshme.”

Howard Tullman, CEO,Chicagoland Entrepreneurial Center/1871

“Interneti dhe IT kanë ndryshuar rrënjësisht marketingun. Ky libër na i hapë sytë për marketingun në epokën e re.”

Hermann Simon, Themelues dhe drejtues, Simon-Kucher & Partners

“Askush nuk është i pozicionuar më shumë sesa Phil Kotler-i në zemrën e marketingut. Aftësia e tij për të identifikuar dhe për të interpretuar risitë dhe zhvillimet e reja të marketingut janë vërtet befasuese. Me “Marketing 4.0”, Kotler-i dhe bashkautorët e tij, ndihmojnë sërish në lulëzimin e një gjurme të re drejt suksesit në marketing. Pa dyshim që ky është një ndër ata libra marketingu, të cilin këtë vit DUHET ta lexoni patjetër.”

Kevin Lane Keller, E.B. Osborn; Profesor marketingu, Tuck School of Business

Botues

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Marketing 4.0”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Libra të ngjashëm

Title

Go to Top