Fuqia e shprehisë

1400 L

Categories: SKU: 390150090011

Nga “Fuqia e Shprehisë”, fitues i çmimeve të gazetarisë për biznes Charls Duhigg na dërgon në buze të zbulimeve shkencore që shpjegojnë përse ekzistojnë shprehitë dhe se si mund të ndryshohen ato. Distilimi i sasive të mëdha të informacionit në rrëfimet tërheqëse që na marrin nga dhoma e bordit të Proceter & Gamble në vijat anësore të NFL, në vijat e frontit të lëvizjes për të drejtat e qytetarëve, Duhigg prezanton një kuptim krejtësisht tjetër të natyrës njerëzore dhe potencialit të tij. Në thelb, “Fuqia e Shprehisë” përmban një argument gjallërues: Çelësin për të ushtruar rregullisht, për të humbur peshë, të qenit më produktiv, dhe arritjes së suksesit që është të kuptuarit se si funksionojnë shprehite. Ashtu si Duhigg tregon, duke përdorur këtë shkencë të re, ne mund ta transformojme biznesin tonë, dhe jetën tonë.

Thanë për librin

– Pak libra bëhen manuale thelbësore për biznes dhe jetë. “Fuqia e Shprehisë është perjashtim. Charls Duhigg jo vetëm që shpjegon se si krijohen shprehitë, por edhe si të largohen të keqijat dhe si t’i mirëmbajmë të mirat.”

Financial Times

– “Lexohet pandërprerë. I mrekullueshëm.

David Allen, ator i librit bestseller ” Getting Things Done The Art of stress – Free Productivity

Pas leximit të librit ”Fuqia e Shprehisë” nuk do ta shikoni më veten, organizatën tuaj, apo botën tuaj në mënyrën e njëjtë”

Daniel H. Pink. Autore i librit bestseller ” Drive dhe a whole New Mind“.

– ”Fuqia e Shprehisë”: Zbavites… I kënaqshëm … I mahnitshëm… Një vështrim serioz i përpunimit të shprehive dhe ndryshimit.”

The New York Times Book Review

-”Fuqia e Shprehise”: Sinjali: shikoni kopertinën. Rutina: lexojeni librin. Shpërblimi: Kuptojeni plotësisht artin e manipulimit”

Bloomberg Businessweek.

– “Absolutisht magjepsës”

Wired

Kopertina:

E butë

Nr. i faqeve:

334

Botues

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Fuqia e shprehisë”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Libra të ngjashëm

Title

Go to Top