Drita të forta dhe hije të errëta: Mieko Kawakami intervistuar nga Makenna Goodman

By |2023-09-06T11:13:28+01:006 Shtator 2023|Intervista|

“Qiell”, një roman japonez për dy adoleshentë të bullizuar [...]